Vinylová podlaha- Moduleo Impress Mountain Dub 56870

Kód: 56870
€33 / m²
Skladom (43,44 m²)

Urobte si radosť s rafinovanou elegantnou podlahovou krytinou MODULEO IMPRESS, ktorá sa hodí kamkoľvek vošom byte od chodby po obývacej izbe, odolá aj pazúrikom domácich miláčikov. Využitie nájde v namáhaných obytných miestnostiach či v butiku. Garantujeme Vám, že budete nadšení.

/ Kolekcia MODULEO Výrobca Impress
Hrúbka 2,5 mm
Nášľapná vrstva 0,55 mm
Rozmery 1.320 x 196 x 2.5 mm
Povrchová úprava Protectonite®
Trieda záťaže 33 / 42 ( veľké / priemyselné priestory )
Protišmyková trieda R10
Balenie 12 dielcov / 3,62 m2

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Ochranná fólia proti vlhkosti Cezar folia proizolacyjna 2x6m basic izo par opakowanie

Podložka pod vinyl photo 2022 03 18 09 49 02

Podložka pod vinylSilent RIGID

Vysoko účinná ochrana proti vlhkostiAT-obklad.sk - SELITstop Comfort Vapour Barrier

Podložka pod vinylovú podlahuWhatsApp Image 2023 05 18 at 13.07.38

Na čo slúži podložka pod clickový vinyl?

Vinyl a kuchyňa: Ako si správne vybrať?

Vinyl vs. keramická dlažba: Čo položiť do kúpeľne?

Vinylová podlaha click (clickový vinyl)

Túžite po novej podlahe do vášho bytu či domu? Trh s podlahami je pomerne široký a nájsť to pravé môže byť niekedy naozaj ťažké. Naša vinylová podlaha click však dokáže splniť požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Vinylové podlahy click sú mimoriadne obľúbené najmä vďaka absolútne nenáročnej montáži. Jednotlivé diely podlahy do seba krásne zapadnú a tak sa váš sen o krásnej podlahe môže splniť doslova za pár hodín. Vinylová podlaha klik má aj mnoho iných výhod. Je vodeodolná a mäkká. Navyše je oproti iným typom podláh oveľa teplejšia, čo rozhodne poteší tých, ktorým je neustále zima na nohy. Ak milujete drevo, no drevená podlaha vám nevyhovuje, aj v tomto prípade je vinylová podlaha click tým pravým riešením. Vinyl totiž dokáže skvele imitovať drevo i ďalšie obľúbené materiály.

Kolekcia MODULEO IMPRESS na prvý pohľad zaujme kvalitným jazykom a vernou imitáciou prírodných materiálov. Tvorí new veriteľne fourohodný efekt reálneho dreva, na rozdiel od vás ani v dotyku nenašli, nájdete ho však vo výhodách vinylu a jeho jednoduchosti stačí.

Preto na to musíte použiť PUR, môžete použiť aj mikroprax, môžete ho použiť pred ošetrením a tiež ho budete môcť použiť. Vinylová podlaha s odolným znečistením. zvládnete desiť ani rozliateho nápoja, všetko sa dá ľahko a ztrieť bez prenikania rýchlo do materiálu. Je dôležité potvrdiť, že kňazi majú právo používať kamene a že ich budú môcť použiť na svoju ochranu. To znamená, že nikdy nemusíte byť slušný, ale môžete ho použiť aj na získanie UV svetla. Hrúbka lamely každá 2,5 mm, našľapná vrstva je vysoká 0,55 mm, preto MODULEO IMPRESS znesie vyššie zaťaženie a podlaha je odolná.

Urobte si radosť s rafinovanou elegantnou podlahovou krytinou MODULEO IMPRESS, ktorá sa hodí kamkoľvek vošom byte od chodby po obývacej izbe, odolá aj pazúrikom domácich miláčikov. Využitie nájde v namáhaných obytných miestnostiach či v butiku. Garantujeme Vám, že budete nadšení.

Nezabudnite podlahy dvojité praktické zoznamy a káblové kanály. Nasledujúci zoznam je pre vás dôležitý z iných produktov.

Dodatočné parametre

Kategória: Kvalitná vodeodolná vinylová podlaha
Záruka: 20 rokov súkromné priestory/ 10 rokov komerčné priestory
Hmotnosť: 7.8 kg
? Farba: Hnedá
Materiál: LVT ( luxusné vinylové podlahy )
? Montáž: lepený vinyl
formát: doska
? Hrúbka: 2,50 mm
Nášľapná vrstva: 0.55 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Svetová jednotka v podlahových krytinách


Moduleo Design Floors je luxusná značka vinylových podláh pre obytné účely od spoločnosti IVC Group, vedúcej spoločnosti na trhu s podlahami LVT. Od roku 2015 je skupina IVC súčasťou spoločnosti Mohawk Industries Inc., svetovej jedničky v podlahových krytinách.

Moduleo je 100% belgické


Naše výrobné zariadenie sa nachádza v meste Avelgem v Belgicku a je navrhnuté tak, aby fungovalo čo najzodpovednejšie. Využívame množstvo opatrení na úsporu energie, zníženie alebo recykláciu odpadu. Z nášho plne automatizovaného skladu doručíme vašu podlahu Moduleo rýchlo a včas k najbližšiemu predajcovi Moduleo.

Moduleo je hrdé na to, že je iné


Popri našej širokej škále inovatívnych riešení podláh sme hrdí aj na vynikajúce služby poskytované zákazníkom a blízke vzťahy so sieťou maloobchodníkov Moduleo. Navyše, na rozdiel od iných výrobcov, celý návrh, výrobný proces a logistický proces zvládame sami.

Návrhy inšpirované prírodou a zdokonalené na celý život


Moduleo® stanovuje štandard pre budúce generácie luxusných vinylových podláh. Udržateľná výroba prináša ľahko udržiavateľné a ľahko inštalovateľné podlahové riešenia, ktoré sú charakteristické svojím jedinečným dizajnom, pohodlím a vysokou odolnosťou.